Početna » Fit » Ishrana »

Savršena doza zdravlja i užitka

 
Detalji

Svakim zalogajem ovog veoma sočnog deserta na bazi žita bogatog dijetetskim vlaknima obezbeđujete svom organizmu da na zdrav način bude spreman za svakodnevne izazove i fizičke i mentalne napore.

 
 

Najkvalitetniji sastojci iz prirode oduvek su bili saveznici dobrog zdravlja i vitalnosti.

Novi Wellness sa četiri vrste žitarica u praktičnom pakovanju od 25g, pogodne za svaku priliku, mogu vam zameniti obrok, biti lagana i zdrava užina.
Nakon visoko kvalitetnog integralnog keksa Wellness od celog zrna pšenice, bogatog dijetetskim vlaknima, Bambi je, spajajući najlepše i neke od najzdravijih ukusa iz prirode, kreirao Wellness žitarice sa medom u dva ukusa, sa jabukom i kajsijom.
Svakim zalogajem ovog veoma sočnog deserta na bazi žita bogatog dijetetskim vlaknima obezbeđujete svom organizmu da na zdrav način bude spreman za svakodnevne izazove i fizičke i mentalne napore. U kombinaciji sa medom, prirodnom hranom koja brzo daje potrebnu snagu i energiju, jabuka bogata kalcijumom i vitaminom B6, pomaže vam u sprečavanju umora i gubitku koncentracije, dok ukusni narandžasti plod kajsija, bogat beta-karotinom i kalijumom, kao snažan antioksidant osigurava da se uvek osećate spremno za nove izazove.
Novi Wellness sa četiri vrste žitarica u praktičnom pakovanju od 25g, pogodne za svaku priliku, mogu vam zameniti obrok, biti lagana i zdrava užina, služiti kao predah od svakodnevnih obaveza ili “dopuna” organizmu pre ili posle intenzivnih fizičkih aktivnosti.
Aktivni, stalno u pokretu, i oni koji vode računa o zdravlju, sada mogu da izaberu svoju omiljenu kombinaciju u praktičnom pakovanju od 25g, idealnu za momente kada je potrebna savršena doza zdravog užitka i energije.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Tortice za pijanku

Ovim receptom cete obradovati prijatelje. Savrseno ide uz vecernje druzenje i dobro se slaze uz vino ili pivo....

Fitness mućkalica

Ovaj ručak se brzo sprema, a sadrži sve ono što je neophodno za ishranu sportista....

Kelj sa telećim ribićem

Kelj je veoma bogat mineralima - manganom, fosforom, gvožđem, kalijumom, magnezijumom, kalcijumom. ...