Početna » Fit » Ishrana »

Savršena doza zdravlja i užitka

 
Detalji

Svakim zalogajem ovog veoma sočnog deserta na bazi žita bogatog dijetetskim vlaknima obezbeđujete svom organizmu da na zdrav način bude spreman za svakodnevne izazove i fizičke i mentalne napore.

 
 

Najkvalitetniji sastojci iz prirode oduvek su bili saveznici dobrog zdravlja i vitalnosti.

Novi Wellness sa četiri vrste žitarica u praktičnom pakovanju od 25g, pogodne za svaku priliku, mogu vam zameniti obrok, biti lagana i zdrava užina.
Nakon visoko kvalitetnog integralnog keksa Wellness od celog zrna pšenice, bogatog dijetetskim vlaknima, Bambi je, spajajući najlepše i neke od najzdravijih ukusa iz prirode, kreirao Wellness žitarice sa medom u dva ukusa, sa jabukom i kajsijom.
Svakim zalogajem ovog veoma sočnog deserta na bazi žita bogatog dijetetskim vlaknima obezbeđujete svom organizmu da na zdrav način bude spreman za svakodnevne izazove i fizičke i mentalne napore. U kombinaciji sa medom, prirodnom hranom koja brzo daje potrebnu snagu i energiju, jabuka bogata kalcijumom i vitaminom B6, pomaže vam u sprečavanju umora i gubitku koncentracije, dok ukusni narandžasti plod kajsija, bogat beta-karotinom i kalijumom, kao snažan antioksidant osigurava da se uvek osećate spremno za nove izazove.
Novi Wellness sa četiri vrste žitarica u praktičnom pakovanju od 25g, pogodne za svaku priliku, mogu vam zameniti obrok, biti lagana i zdrava užina, služiti kao predah od svakodnevnih obaveza ili “dopuna” organizmu pre ili posle intenzivnih fizičkih aktivnosti.
Aktivni, stalno u pokretu, i oni koji vode računa o zdravlju, sada mogu da izaberu svoju omiljenu kombinaciju u praktičnom pakovanju od 25g, idealnu za momente kada je potrebna savršena doza zdravog užitka i energije.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Grejpfrut - prijatelj srca

Samo polovina grejpfruta obezbeđuje dnevne potrebe za vitaminom C, dobar je izvor biljnih vlakana i vitamina A. Osvežavaju...

Bečka šnicla

Ako želite brz i dobar ručak pravi izbor je stara dobra bečka šnicla. Potrebno Vam je pre svega krto juneće ili teleće ...

Krilce za živce

Omiljeno meze pivopija su krilca na žaru. Evo nekoliko novih recepata za društvo od četiri do osam osoba....