Početna » Bili Smo » Na koncertu »

Makao bend nastupio u Ušću

 
Detalji

Mesto dešavanja: Shopping centre Ušće
Vreme deašavanja: 24.12.2011. godine

 
 

Jedan od najpopularnijih klupskih bendova kod nas, grupa Makao bend, održala je besplatan koncert u prizemlju centralnog hola Ušće šoping centra za sve Beograđane.

Na beogradskoj klubing sceni već godinama prave odlične koncerte i pružaju Beograđanima priliku da dožive i osete pravi house zvuk uživo.
Svi posetioci šoping centra uživali su u dobroj svirci, đuskali uz dobro poznate svetske hitove i ujedno komentarisali kako je ovo odlična generalna proba za novogodišnju noć.

Makao bend je tokom dvočasovne intenzivne svirke posetiocima šoping centra pružio mogućnost da čuju moderan repertoar i sjajne interpretacije hitova Guette, Moloka, Moralessa, Juniora Jacka i brojnih drugih planetarno poznatih izvođača.

Makao bend je od 2005. godine svojim house interpretacijama privukao pažnju javnosti. Na beogradskoj klubing sceni već godinama prave odlične koncerte i pružaju Beograđanima priliku da dožive i osete pravi house zvuk uživo. Ovaj bend svojim izvedbama uspeo je da publiku približi Guetta-i, Moloko-u, Morales-u, Armstrong-u, Junior Jack-u, Sinclair-u i drugima.
Do sada su imali zapažene nastupe po brojnim prestoničkim klubovima Bitef Art kafeu, Freestyleru, Magacinu, Mr Stefan Braunu, ali i inostranstvu.

Na koncertu u UŠĆE SC, Makao bend, je na njima svojstven način, napravio atmosferu gde niko nije ostao ravnodušan i svim posetiocima Ušće šoping centra priredio nezaboravno popodne, odličan provod, ali i dobar štimung za Novu godinu.



 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

The Police

Grupa "The Police" na beogradskom koncertu nastupiće u orginalnoj postavi: Sting, Andy Summers i Stewart Copeland. Kompletnu...

Koncert Indexa i Prijatelja 2009

Uživajte u galeriji fotografija!!!...