Početna » Bili Smo » Na koncertu »

Makao bend nastupio u Ušću

 
Detalji

Mesto dešavanja: Shopping centre Ušće
Vreme deašavanja: 24.12.2011. godine

 
 

Jedan od najpopularnijih klupskih bendova kod nas, grupa Makao bend, održala je besplatan koncert u prizemlju centralnog hola Ušće šoping centra za sve Beograđane.

Na beogradskoj klubing sceni već godinama prave odlične koncerte i pružaju Beograđanima priliku da dožive i osete pravi house zvuk uživo.
Svi posetioci šoping centra uživali su u dobroj svirci, đuskali uz dobro poznate svetske hitove i ujedno komentarisali kako je ovo odlična generalna proba za novogodišnju noć.

Makao bend je tokom dvočasovne intenzivne svirke posetiocima šoping centra pružio mogućnost da čuju moderan repertoar i sjajne interpretacije hitova Guette, Moloka, Moralessa, Juniora Jacka i brojnih drugih planetarno poznatih izvođača.

Makao bend je od 2005. godine svojim house interpretacijama privukao pažnju javnosti. Na beogradskoj klubing sceni već godinama prave odlične koncerte i pružaju Beograđanima priliku da dožive i osete pravi house zvuk uživo. Ovaj bend svojim izvedbama uspeo je da publiku približi Guetta-i, Moloko-u, Morales-u, Armstrong-u, Junior Jack-u, Sinclair-u i drugima.
Do sada su imali zapažene nastupe po brojnim prestoničkim klubovima Bitef Art kafeu, Freestyleru, Magacinu, Mr Stefan Braunu, ali i inostranstvu.

Na koncertu u UŠĆE SC, Makao bend, je na njima svojstven način, napravio atmosferu gde niko nije ostao ravnodušan i svim posetiocima Ušće šoping centra priredio nezaboravno popodne, odličan provod, ali i dobar štimung za Novu godinu. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Press konferencija EIAT 2010

Beograd će u naredna dva dana biti domaćin EIAT-a (Education and Industry Advancing Together), manifestacije koja će okupi...

Vuk

Restoran VUK na ovom istom mestu postoji vec 28 godina! To zaista potvrdjuje njegov kvalitet. Cak i radnici koji rade u njemu...

Damir Imamović

Damir Imamović (1978) novi je glas bosanskohercegovačke tradicionalne muzike – sevdaha, i jedan od najuspešnijih muziča...