Početna » Bili Smo » Na koncertu »

Zdravko Čolić oduševio publiku!

 
Detalji

Mesto dešavanja: Ušće, Beograd
Vreme dešavanja: 25. jun 2011.

 
 

Zdravko Čolić, najveća zvezda ex YU, oduševio je publiku na beogradskom ušću 25. maja 2011.

Ozvučenje, rasveta, orkestar, prateći vokali, bina, scenografija, plesne i baletske grupe... sve je bilo na najvišem nivou - u širokogrudom Zdravkovom stilu.
Oko 21:30 koncert je otvorio pesmom "Sinoć nisi bila tu"! Trčakarao je i skakao po bini u punoj formi, kao dvadesetogodišnjak, čitave večeri.

Ni u jednoj pesmi nije štedeo glas, naprotiv - kako su sati odmicali pevao je sve srčanije. U više navrata je zadivio prisutne slavujskim vokalima kroz večne hitove sa najprodavanijih albuma.

Na radost svih pristunih podsetio se svojih početaka i na gitari odsvirao i otpevao pesmu ""Kad pogledaš me preko ramena".

Dragoljub Đuričić sa svojim bubnjarima, zamenio je Čolu tokom kratkog time out-a. Počasni gost večeri je bio Kornelije Kovač, veliki muzički znalac i kompozitor najvećih Zdravkovih hitova. Na najbolji način je uveličao 25. junski spektakl odsviravši na klaviru "Ti si mi u krvi".

Ozvučenje, rasveta, orkestar, prateći vokali, bina, scenografija, plesne i baletske grupe... sve je bilo na najvišem nivou - u širokogrudom Zdravkovom stilu.

Osamdeset posto publike, čiji se ukupan broj brocenjuje na 70-100.000, činile su pripadnice lepšeg pola u rasponu od 7 do 70 godina!

Koncert je ušao u sledeći dan skoro sat vremena, a publika je tri puta tražila nastavak.

Jednom prilikom, Čola je izjavio da se vatrometu raduje kao dete. I ovog puta je svojoj publici poklonio jedan od najlepših na noćnom beogradskom nebu. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Beogradski stubovi

Nova izložba u DOB-u...

Arsen gost Masimu u Beogradu

Čuveni kantautor Arsen Dedić biće specijalni gost Masima Savića na njegovom tradicionalnom prednovogodišnjem koncertu 21...

Festival nauke 2011.

Umetničko produkcijska grupe„Noć muzeja“ petu godinu za redom organizuje Festival nauke, najveću regionalnu manifestac...