Početna » Bili Smo » Na koncertu »

"Gansi" podigli čitavu Arenu na noge

 
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja: 24. septembar 2010. godine

 
 

Čast da otvore Jelen Live spektakl u Beogradskoj areni pripala je sastavu Night Shift.

Pored odsviranih svih numera sa najavljene set liste, Aksel je oduševio publiku sa neplaniranim izvođenjem pesme "Don't cry", kada je iz publike dobio transparent "Sweet child of Belgrade"!
Čekali smo ih više od dve decenije, a zahvaljujući Jelen Live i Areni Beograd konačno smo prisustvovali spektaklu za pamćenje! Potpuno opravdano nazvani majstorima rok zvuka, Gansi su pokazali zašto su godinama unazad bend koji opravdava poverenje svojih obožavalaca.

Atmosfera je dodatno usijana nastupom američkog rok benda Danko Jones, dok je legendarni frontmen GN'R-a, Aksel Rouz, pozdravio oko 15.000 posetilaca Jelen Live-a u Areni Beograd!

"Gansi" su održali dvoipočasovni koncert tokom kojeg su osim promocije novih pesama sa albuma "Chinese Democracy", izveli i mnoge hitove na kojima su rasle generacije njihovih obožavatelja. Pored odsviranih svih numera sa najavljene set liste, Aksel je oduševio publiku sa neplaniranim izvođenjem pesme "Don't cry", kada je iz publike dobio transparent "Sweet child of Belgrade"!

Apsolutni hit Jelen Live-a bila je pesma "Sweet child of mine", uz čije ritmove je publika potpuno poludela! Trans i pozitivne ovacije nastale su kada se Aksel tokom izvođenja ove pesme ogrnuo srpskom zastavom!

Već tradicionalno Aksel je sakupio tokom koncerta desetak najlepših devojaka koje su odslušale koncert sa pozornice, a kasnije bile i gosti na after partiju! Uvek ekscentrični i spontani Aksel Rouz pozvao je i sve slučajne prolaznike i fanove koji su ga čekali na nezaboravni after party u hotelu Hyatt koji je potrajao do ranih jutarnjih sati!Pogledaj i:

GNR

,

beogradska arena

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Čajanka sa kraljicom Natalijom
Muzej Dom Jevrema Grujića, Turistička organizacija Beograd i Udruženje turističkih vodiča Srbije predstavili su najnoviji program......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Sting - Symphonicity

U okviru svoje “Symphonicity” turneje, Sting će nastupiti u Beogradskoj areni, 8. juna. Sa Stingom na sceni biće naš r...

Noć reklamoždera

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti, pred nama je omiljena Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja pada...

Steve Vai nastupa u Beogradu

Legendarni virtuoz na gitari u Kombank Areni ...