Početna » Bili Smo » Na žurci »

Becksperience - Laurent Garnier

 
Detalji

Mesto održavanja: Dom omladine Beograd
Vreme održavanja: 8. novembar 2009. god.

 
 

BECK

Beogradska publika oduševila pionira elektronske muzike!
Već oko 22 časa na scenu je izašao DJ Brka, koji je, zajedno sa DJ Nikolorom, zagrejao publiku i pripremio teren za nastup jednog od najboljih i najpopularnijih disk džokeja. Tačno pola sata nakon ponoći uz ovacije, na scenu je izašao Laurent Garnier koji je dvočasovnim nastupom sa svojim bendom, pokazao veštinu da u svoje setove uvede sve relevantne stilove plesne i klupske muzike. Ploveći lagodno kroz house, techno, dubstep, hip hop i jazz demonstrirao je neiscrpnu energiju iskrenog ljubitelja muzike ujedno upoznajući domaću publiku sa pesmama sa novog albuma "Tales Of a Kleptomaniac".

Oduševljenje beogradskom publikom, navelo je Garniera da se vrati na bis i svoje fanove nagradi sa još pola sata dobrog zvuka: "Beogradska publika na festivalu BECK'SPERIENCE je neverovatna, mogu slobodno reći jedna od najboljih u Evropi. Divan je osećaj kada na sceni osetite da publika zna muziku. Večeras smo na BECK'SPERIENCE-u svirali pesme sa novog albuma i publika ih je već znala, što je retkost. Mislim da je beogradska publika veoma edukovana zbog čega imam želju da dođem ponovo!", izjavio je Laurent Garnier nakon nastupa.

Nakon Garniera, čast da u velikom stilu zatvori ovogodišnju BECK'SPERIENCE sezonu, pripala je DJ Sergeju, u čijoj su muzici posetioci uživali do 5 časova posle ponoći.

BECK'SPERIENCE je još jednom opravdao očekivanja, i sjajnom organizacijom, produkcijom i publikom dokazao zašto je Beograd jedan od 50 evropskih i svetskih metropola koje su osetile duh turneje "Tales Of a Kleptomaniac Tour".

Žurku je pratila i nacionalna edukativna akcija Apatinske Pivare "KAD PIJEM - NE VOZIM!", koja ima za cilj da podstakne na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, kao i da podseti javnost na rizike koje donosi kombinacija pića i vožnje.

BECK'SPERIENCE nastavlja da kroz ekskluzivitet umetnika koji nastupaju, neprikosnovenu tehničku produkciju i uređenje enterijera domaćoj publici priređuje nezaboravna iznenađenja i vrhunski clubbing! 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izložba World Press Photo

Holandska ambasada u Srbiji, Misija OEBS i Dom omladine najavljuju otvaranje izložbe svetske novinarske fotografije u Beogra...

Ajs Nigrutin za zaljubljene

Jedan od najtalentovanijih srpskih repera svih vremena, napraviće party za sve zaljubljene kako i treba 14 februara, u Domu ...

Satnica Festivala nove domaće muzike

Objavljena je satnica Festivala nove domaće muzike koji će biti održan 27. i 28. novembra u Domu omladine Beograda. Za pos...