Početna » Bili Smo » Na žurci »

Diskoteka World Party Club - Svilajnac

 
Detalji

Mesto održavanja: Svilajnac, Deligradska bb
Vreme održavanja: 8. novembar 2008.
Tel: 062/40-30-40

 
 

Diskoteka World Party Club postoji od 1997. godine. Savremena diskoteka, koju bi svaki grad u Srbiji poželeo, opremljena je najnovijom disko opremom. Izvrsnog je kvaliteta zvuka koju prati sjajan video i svetlosni efekat u šta smo se i sami uverili!

Zastupljena je i muzika uživo koju izvode poznati pevači naše zemlje. Do sada su gosti bili: Stoja, Đogani, Saša Matić, Mile Kitić kao i Đani koji ovde najčešće peva.
Trenutno se u diskoteci pušta disco/club muzika, kao i stari dobri disko hitovi po izboru DJ-a. Klub ima dva Aperitiv bara sa velikim izborom pića.

Radno vreme je od 23 do 4 sata ujutru, petkom i subotom, a u letnjem periodu klub radi svaki dan. Muškarcima je za ulaz potrebno da izdvoje 100 dinara, dok je za devojke besplatan. Ovde za jednu noć prođe i do 1.600 posetilaca. Neki dođu pa odu, neki su celo veče tu, a neki dolaze posle 2 -3 sata, kada se vrate iz kafića ili sa neke druge žurke. Dobar ambijent, izuzetnu zabavu i sjajnu atmosferu upotpunjuju i dve plesačice koje neumorno igraju čitavu noć.
U World Party Club-u je uvek mirno. Nema nereda niti ekcesa. Za svaki slučaj, tu je obezbeđenje koje budno prati sve ono što se u diskoteci događa.

Diskoteka World Party Club se sastoji iz velike garderobe sa ulazom, caffe barom Elit, dva dobro sređena toaleta na dva različita mesta i same diskoteka veličine 550 kvadratnih metara.

Cene – niže.
Pogledaj i:

svilajnac

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Diskoteka World Party Club - Svilajnac

Diskoteka World Party Club postoji od 1997. godine. Savremena diskoteka, koju bi svaki grad u Srbiji poželeo, opremljena je ...

Moravska noć

Restoran Moravska noć se nalazi na 30 metara od Velike Morave, pored samog železničko-drumskog mosta koji spaja obale Svil...

Šašavac – Etno farma

Etno Farma Šasavac se nalazi na putu od makovačke petlje prema Svilajncu (300m od auto-puta). Ime je dobila po drvetu “Š...