Početna » Bili Smo » Na žurci »

Viktor Troicki u Braunu

 
Viktor Troicki u Braunu
Na žurci | dodato 22.02.2012.
Detalji

Mesto dešavanja: Klub Mr. Stefan Braun
Vreme dešavanja: 20. februar 2012. godine

 
 

Još jedno humanitarno VIP veče u Stefan Braunu proteklo u veseloj atmosferi.

Na oduševljenje gostiju, najviše pažnje privukao je potpisan dres prvog reketa sveta – Novaka Đokovića.
Na sinoćnoj žurci u centru pažnje, uglavnom žena bio je poznati srpski teniser Viktor Troicki, koji je u društvu prijatelja uživao u provodu u popularnom klubu na devetom spratu.

Poznati sportista se više puta odazivao raznim humanitarnim akcijama kluba, a ovog puta pomogao je akciju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dvanaestogodišnje Kristine, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.

Kako bi se sakupilo što više novca za operaciju male Kristine, organizovana je i humanitarna licitacija brojnih rekvizita. Na oduševljenje gostiju, najviše pažnje privukao je potpisan dres prvog reketa sveta – Novaka Đokovića, dok su se dame uglavnom nadmetale u licitaciji kupaćih gaćica vaterpolo reprezentativca Stefana Mitrovića, koje je obezbedio Vaterpolo savez Srbije. Prikupljanju humanitarnih priloga pomogle su i devojke iz modne agencije Kristal, zajedno sa voditeljima Marinom Kotevski i Vladom Stanojevićem. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Braun proslavio deveti rođendan

Jedan od najpopularnijih noćnih klubova, Mr Stefan Braun, velikom žurkom obeležio je devet godina uspešnog rada. ...

Srbija osvojila Dejvis kup!

Istorijski poen za reprezentaciju Srbije doneo je Viktor Troicki....