Početna » Bili Smo » Na žurci »

Kaya i Mina Kostić u Braunu

 
Detalji

Mesto dešavanja: Klub Mr. Stefan Braun
Vreme dešavanja: 13.2.2012. godine

 
 

Kako to obilčno biva ponedeljkom u Stefan Braunu, brojne estradne zvezde su posetile poznati beogradski klub na devetom spratu, i odazvale se pozivu da pomognu onima kojima je pomoć neophodna.

Pevačice Katarina Ostojić i Mina Kostić, u društvu voditelja Vlade Stanojevića i Marine Kotevski, animirale su goste da doniraju novčana sredstva za lečenje dvanaestogodišnje Kristine.
Pevačice Katarina Ostojić i Mina Kostić, u društvu voditelja Vlade Stanojevića i Marine Kotevski, animirale su goste da doniraju novčana sredstva za lečenje dvanaestogodišnje Kristine, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.

Kako bi se sakupilo što više novca za operaciju male Kristine, organizovana je i humanitarna licitacija brojnih rekvizita, a gostima se najviše svideo bade mantil poznatog vaterpoliste Vanje Udovičića, koji je obezbedio Vaterpolo savez Srbije, partner kluba u ovomesečnim humanitarnim akcijama.

Uprkos hladnom vremenu i snegu, u popularnim house hitovima i šarenim koktelima uživali su i stalni gosti „lebdećeg kluba“, poput fudbalera Save Miloševića, a zahvaljujući šarmantnim barmenima vesela atmosfera potrajala je do kasno u noć. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Film za 60 sekundi

Prvi put je i Beograd deo svetski popularnog filmskog festivala u kome će moći da učestvuju svi ljubitelji kinematografi...

Vrela žurka u Braun gardenu - I deo

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Kaya i Mina Kostić u Braunu

Kako to obilčno biva ponedeljkom u Stefan Braunu, brojne estradne zvezde su posetile poznati beogradski klub na devetom spra...