Početna » Bili Smo » Na žurci »

Romana, Dado i Maja u Braunu

 
Detalji

Mesto dešavanja: Klub Mr. Stefan Braun, Beograd
Vreme dešavanja: 6. februar 2012. godine

 
 

Još jedno humanitarno VIP veče u klubu Mr. Stefan Braun ponovo je okupilo brojne estradne zvezde, koje su uprkos hladnom vremenu i snegu, izdvojile vreme da pokažu svoju humanu stranu, i usput se dobro provedu.

Brojnim gostima kluba najviše se svidela potpisana kapica selektora Dejana Udovičića, koju je obezbedio Vaterpolo savez Srbije.
Pevačica Romana Panić podržala je akciju prestoničkog kluba u prikupljanju dobrovoljnih priloga, kako bi se pomoglo dvanaestogodišnoj Kristini, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat. U prikupljanju priloga pomogla joj je i starleta Maja Morales, pevač Dado Polumenta, Cvija i glumac Relja Popović.

Tokom večeri, organizovana je humanitarna licitacija brojnih rekvizita među kojima je bila i majica koju su potpisale Fed kup reprezentativke Srbije. Brojnim gostima kluba najviše se svidela potpisana kapica selektora Dejana Udovičića, koju je obezbedio Vaterpolo savez Srbije.

U narednom periodu klub Mr Stefan Braun organizovaće brojne akcije humanog tipa, kako bi se što pre obezbedila sredstva za operaciju male Kristine. Do sada je u akciji prikupljanja pomoći dao svoj doprinos i naš proslavljeni košarkaš Žarko Paspalj. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

L.A. bend u Teatro baru

Uživajte u galeriji fotografija......

Stefan Ikonić - "Beleške"

Beleške - obuhvata raznovrsne situacije i stanja u kojima se savremeni čovek nalazi, od sunčanja do dvoumljenja, preko

All Inclusive žurka

Ne propustite nezaboravan provod na Adi......