Početna » Bili Smo » Na žurci »

Danijela Jankov pomogla u Braunu

 
Detalji

Mesto dešavanja: Klub Mr Stefan Braun, Beograd
Vreme dešavanja: 30. januar 2012. godine

 
 

Uprkos hladnom vremenu, još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka, napravile poznate ličnosti.

Podršku damama, pružao je muški deo ekipe, pevač Cvija i Nikola Sarić - Sajko, a u odličnoj atmosferi uživao je i poznati fudbaler Savo Milošević, inače stalni gost i prijatelj kluba.
Novinarka Danijela Jankov, odazvala se pozivu da pomogne prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije, a društvo joj je pravila urednica emisije “Exkluziv“, Bojana Kesić. Podršku damama, pružao je muški deo ekipe, pevač Cvija i Nikola Sarić - Sajko, a u odličnoj atmosferi uživao je i poznati fudbaler Savo Milošević, inače stalni gost i prijatelj kluba.

Uz podršku TV lica Marine Kotevski i Vlade Stanojevića, devojke modne agencije Kristal su pomogle da humanitarna licitacija promotivnih kalendara kluba Mr. Stefan Braun protekne što uspešnije, kako bi se i ovog ponedeljka sakupilo što više novca za pomoć malom M.P, koji je preživeo pad sa šestog sprata.

Popularni prestonički klub će i narednog meseca nastaviti sa humanitarnim akcijama, a novac će se sakupljati za lečenje dvanaestogodišnje devojčice, obolele od leukemije, kojoj je neophodna operacija transplatacije koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Najmodernija Telenorova prodavnica

Digitalno nebo, interaktivni izlog, ekrani na dodir i sedišta od tehno gela samo su deo onoga što se može videti i isproba...

Caffe club Decibel 06.02.2009.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Praznični provod u Braunu

Poznati beogradski klub Mr Stefan Braun, novu 2012. godinu započeo je u prepoznatljivom stilu, dobrim žurkama i kvalitetn...