Početna » Bili Smo » Na žurci »

Odbojkašice u Braunu

 
Odbojkašice u Braunu
Na žurci | dodato 11.01.2012.
Detalji

Mesto dešavanja: Klub Mr. Stefan Braun
Vreme dešavanja: 9-10.1.2012. godine

 
 

Još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka, napravile poznate ličnosti.

Ivana Nešović, atraktivna odbojkašica reprezentacije Srbije, sakupljala je dobrovoljne priloge...
Pozivu da učestvuju u tradicionalnoj akciji prestoničkog kluba, rado su se odazvale neke od ličnosti iz javnog života koje su ušle u šank i animirale brojne goste kako bi pomogli malom dečaku M.P, koji je preživeo pad sa šestog sprata. Ivana Nešović, atraktivna odbojkašica reprezentacije Srbije, sakupljala je dobrovoljne priloge u društvu mladih glumaca Ivana Zekića, koji će se pojaviti u nastavku filma “Montevideo Bog te video“, i Relje Popovića, člana rep grupe„Elitni odredi“, koji je ostvario zapaženu ulogu u filmu „Parada“ .

Zahvaljujući Teniskom savezu Srbije održana je humanitarna licitacija potpisane majce tenisera Ilije Bozoljca, a uspešnosti prodaje pomogle su lepotice modne agencije „Kristal“ i popularna voditeljka Marina Kotevski. U veseloj atmosferi koja je trajala do ranih jutarnjih časova, uz poznate house hitove uživao je i fudbaler Savo Milošević i mnogi drugi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Mr. Stefan Braun 13.02.2011

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Slatke muke grupe Eva Braun

Koncert Eve Braun najavljen za subotu 17. decembar u Domu omladine Beograda, stavio je članove ovog bečejskog sastava na ...