Početna » Bili Smo » Na žurci »

Prednovogodišnja VIP žurka u Braunu

 
Detalji

Mesto dešavanja: Mr. Stefan Braun
Vreme dešavanja: 27. decembar 2011. godine

 
 

Poslednji VIP ponedeljak u 2011. godini, u popularnom noćnom klubu Mr. Stefan Braun, ponovo je okupilo brojne estradne zvezde koje su u prednovogodišnjoj atmosferi i šarenim koktelima uživale do ranih jutarnjih časova.

Tradicionalno, organizovano je i prikupljanje humanitarnih priloga, a pored Ane Šain i Milice Pavlović, za šankom su se našli i pevač Milan Dinčić – Dinča, pevačice Mirna Košanin i Jelena Jovanović.
Žurka je počela nešto ranije ovog puta, budući da su gosti kluba imali jedinstvenu priliku da pogledaju prvu samostalnu reviju mlade kreatorke Ane Šain, pod nazivom “New Year’s shine“. Svetlucavu reviju novogodišnjih kreacija otvorila je Milica Pavlović, zvezda Granda, a atraktivne manekenke predstavile su zanimljive haljine idealne za provod uoči predstojećih praznika.

Tradicionalno, organizovano je i prikupljanje humanitarnih priloga, a pored Ane Šain i Milice Pavlović, za šankom su se našli i pevač Milan Dinčić – Dinča, pevačice Mirna Košanin i Jelena Jovanović. Klub Mr. Stefan Braun, u saradnji sa dnevnim listom Press, namenio je prikupljanje dobrovoljnih priloga za pomoć četvorogodišnjem dečaku M.P., koji je preživeo pad sa šestog sprata, u želji da mu se barem donekle omogući srećno odrastanje.

Tokom večeri organizovana je humanitarna licitacija potpisane haljine teniserke Ane Ivanović, koju je obezbedio Teniski savez Srbije. Uspešnoj humanitarnoj prodaji i odličnoj atmosferi koja je vladala sve vreme u klubu su doprineli TV lica Vlada Stanojević i Marina Kotevski, dok su se u klubu uz dobre house ritmove provodili i Savo Milošević, pevač Jovan Stefanović i mnogi drugi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Santo Domingo

Uživajte u galeriji fotografija!......

Ulaz u prazninu

Oskar i njegova sestra Linda nedavno su stigli u Tokio. Oskar je sitni diler droge, a Linda radi u noćnom klubu kao striptiz...