Početna » Bili Smo » Na žurci »

Novak proslavio na Fristajleru!

 
Detalji

Mesto dešavanja: Splav Freestyler, Beograd
Vreme dešavanja: 5. jul 2011.

 
 

Najbolji svetski teniser proslavio je titulu na omiljenom prestoničkom splavu Fristajler.

Hektolitri najskupljeg šampanjca posluženi su kako Novaku i društvu, tako i gostima iz okolnih separea, a vidno raspoloženi šampion, nazdravljao je do ranih jutarnjih časova.
Đoković je utorak uveče sa rođenom braćom i mnoštvom prijatelja, ali bez devojke Jelene u centralnom separeu kluba zalio titulu, ali doslovce. c Raspoložena su bila i Novakova braća Marko i Đorđe koji su u društvu brata i lepših polovina uživali do ranih jutarnjih časova.

"Nole obozava freestyler i na naše veliko zadovoljstvo kad god je u Beogradu često je naš dragi gost. Ono sto me oduševljava kod njega je ta ljudska veličina koju poseduje .Prava je retkost videti da je neko toliko popularan, a da je toliko na zemlji. Zaista momak za primer svima.", rekao je Siniša Kraljević, PR splava Freestyler. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

N. Božović pobednik Costa konkursa

Delta Sport dodelio je nagrade pobednicima konkursa za novi izgled bašti ispred Costa Coffee kafeterija....

Zlatna kolekcija Gabi Novak

Gabi Novak je nezobilazno ime u istoriji jugoslovenske muzičke scene. Gabi iza sebe ima pregršt osvojenih nagrada i priznan...