Početna » Bili Smo » Na žurci »

Foam Fest 2010.

 
Foam Fest 2010.
Na žurci | dodato 31.08.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Beogradska arena
Vreme održavanja: 28. avgust 2010. od 20h - 08h

 
fotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carevićfotograf: Aleksandar Carević
 

Ove godine nastupalo je preko 30 DJ-eva od čega su, naravno, najveću pažnju privukli Axwell, Sebastian Ingrosso i Stereo Palma koji su nastupati na glavnom stage-u u centru Arene.

Folk zvezda Svetlana Ražnatović sa sinom Veljkom prisustvovala beogradskom festivalu pene...
Pre tačno godinu dana pokrenut je veliki nacionalni projekat sa idejom da se okupe mladi ljudi širom Evrope i Balkana na događaju koji po svim merilima zaslužuje mesto među prvih 10 festivala u Evropi.

Ideja je bila da se u glavnom gradu Srbije napravi spektakl za pamćenje koji će se razlikovati od svega do sada viđenog na ovim prostorima.

Amstel Belgrejd Foam Fest održan je u subotu uveče u Beogradskoj Areni a među više od 17000 posetilaca našla se i naša najveća muzička zvezda Svetlna Ražnatović. Ceca se u društvu sina Veljka pojavila u predsedničkoj loži Arene nešto posle ponoći, a ubrzo su joj se pridružili Anabela i Mladen koji su na žurku došli sa Anabelinom ćerkom Lunom, inače simpatijom Veljka Ražnatovića.

-Odlično sam se provela, i iskreno mislim da je ovo zaista sjajna manifestacija – rekla je Ceca za Press po završetku festivala.
Pored folk dive, u Vip Loži Arene viđeni su i Bojana Stojković, supruga Vladimira Stojkovića, Marko Đurovski sa lepšom polovinom, stilista Bane Dević i mnogi drugi.

Ceca je neumorno đuskala, dok je Veljko sa društvom završio u peni. Odlična muzika Akvela, Ingrosa, Stereo Palme, zatim hektolitri pene i hladni kokteli bili su i više nego dovoljno dobri razlozi za odličan provod svih koji su u subotu bili u beogradskoj Areni. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Revolucionarni put premijerno na FEST-u

Svima je već dobro poznato da su oni bili čuveni filmski par u jednom od najuspešnijih filmova svih vremena "Titaniku". Sa...

Ceca i Karleuša ekskluzivci

Dve ljute protivnice potpisaće ugovor sa novom produkcijom „ružičaste televizije“ ....

39. FEST

Novi umetnički direktor, g. Borislav Anđelić i selektor, g. Ivan Karl su za ovogodišnji FEST izabrali preko 70 filmova, ...