Početna » Kuda? » Na koncert »

Ritam Nereda u SKC-u

 
Ritam Nereda u SKC-u
ARHIVA
Na koncert | dodato 10.05.2011.
Detalji

Mesto dešavanja: SKC Beograd
Vreme dešavanja: 11. jun 2011.

 
 

Miljenici heavy punk rock publike u Beogradu!

Legendarni novosadski heavy punk rock bend Ritam Nereda pre godinu dana je objavio svoj 10. album pod nazivom „Paralelni Svet“.
Najpoznatiji heavy punk rock bend na našim prostorima Ritam Nereda stiže u Beograd u organizaciji AAA produkcije. Energičnim nastupom u Studentskom kulturnom centru u subotu 11. juna promovisaće aktuelni album „Paralelni Svet“. Beogradska publika će biti u prilici da se podseti kultnih stvari koje grupa Ritam nereda stvara već više od 20 godina i to u jedinstvenoj atmosferi velike sale Studenskog kulturnog centra, sa početkom u 21h. Kao podrška na koncertu nastupiće posttraumatic hardcore sastav "Flatline" iz Sarajeva.

Legendarni novosadski heavy punk rock bend Ritam Nereda pre godinu dana je objavio svoj 10. album pod nazivom „Paralelni Svet“. Ritam Nereda su sredinom marta ove godine objavili spot za pesmu “Elita” koji se trenutno nalazi na listi emisije Jelen Top 10. Spot za pesmu možete da pogledate na sledećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=SY3KMhkX9Bc

Album „Paralelni Svet“ je izašao u dve forme: kao digipak CD u izdanju SKC-a Novi Sad koji možete kupiti u svim prodavnicama muzike i u digitalnom formatu kao besplatan download sa sajta www.exitmusic.tv - izdavač Exit Music. Po mišljenju brojnih kritičara, deseti, jubilarni album „Paralelni Svet“ predstavlja do sada najzrelije i najbolje izdanje benda Ritam Nereda. Težak i oštar zvuk, prepoznatljivi refreni, virtuozne, moćne deonice i vrlo kvalitetna produkcija, ovo izdanje čine obaveznim ne samo za brojne fanove benda, već i za sve ljubitelje čvrstog gitarskog zvuka.

Album „Paralelni Svet“ je snimljen u studiju Barba u Beogradu (producent Dejan Vučković) i u studiju Fabrika 13 u Ljubljani (postprodukcija Boban Milunović).

Bend sačinjavaju Boban - gitarista, pevač i tekstopisac, bubnjar PJ, basista Mire i novi gitarista Sale Friš. U u proteklih godinu dana je album “Paralelni svet” sa sajta www.exitmusic.tv besplatno preuzet preko 33000 puta.

Novosadski sastav Ritam Nereda je poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima na kojima ih prati veliki broj poštovalaca, jer neprestalno menjaju i poboljšavaju svoj zvuk stvarajući prepoznatljiv stil.

Ritam Nereda sa svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima za razne izdavače tokom 20 godina karijere uvek su imali veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava.

Da je Ritam Nereda na našoj muzičkoj sceni tokom godina postao sinonim za kvalitetnu svirku, potvrđuju i, između ostalih, jedan Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Motorhead i Red Hot Chilli Peppers.

Pored beogradskog koncerta bend čekaju nastupi i u Smederevskoj Palanci, Novom Sadu - To be Punk festival, Tuzli, Sarajevu, Nišu ali I na prestižnom Metal Camp festivalu u Sloveniji.

Važni linkovi:
www.ritamnereda.com
http://www.myspace.com/ritamnereda
www.facebook.com/ritamnereda

PARALELNI SVET turneja 2010/ 2011

2010.
26.6. Banja Luka, Neofest
11.7. Novi Sad, Exit Festival
30.7. Tuzla, Kaleidoskop
14.8. Pula, Viva La Pola
27.11. Beograd, SKC (otkazano)
26.11. Ruma, Dom omladine
27.11. Smederevo, Street Fighter
11.12. Novi Sad, Koncert godine
12.12. Paraćin, Ex Fontana
19.12. Valjevo, Central

2011.
04.03. Kragujevac, Dom Omladine
26.03. Zagreb - otkazano
02.04. Požarevac, KB Club
09.04. Lajkovac, Dom Omladine
16.04. Banja Luka, DFK Club rasprodat
24.04. Užice, Kontra klub
30.04. Subotica,Trenchtown
01.05. Kraljevo, Kingstown
21.05. Smederevska Palanka, Caffe Pulse
28.05. Novi Sad - To be Punk festival
02.06. Tuzla, Club Palma
03.06. Sarajevo, Klub Sloga
04.06. Mostar
11.06. Beograd, SKC
25.06. Tomasevac, TLO fest 21h
25.06. Starčevo
12.07. Metal Camp, Tolmin, Slovenija
13.08. Ratkovo Gitarijada
03.09. Nis, Banovina

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Felix Shop-u, Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, i online na www.gigstix.com., dok će na dan koncerta ulaznice koštati 1000 dinara. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Koncert Katarine Miljković

Koncert je zamišljen kao most između ranih dela Katarine Miljković i novih multimedijanih ostvarenja koja uključuju ekspe...

Dado Topić - Humanitarni koncert

Sinoć je maloj dvorani Doma sportova, održao koncert gitarista Marijan Brkić- Brk (Ex Parni Valjak) na kojem su bili pris...

Nele Karajlić ostaje u bolnici

Frontmen grupe "No smoking orkestra" Nele Karajlić nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Beogradu, potvrdio je portpar...