Početna » Kuda? » Na film »

Zlatkosa i razbojnik

 
Zlatkosa i razbojnik
ARHIVA
Na film | dodato 14.01.2011.
Detalji

Režija: Byron Howard, Nathan Greno
Glasovi: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy
Žanr: animirani
Producent: Roy Conli
Scenario: Dan Fogelman

 
 

Volt Dizni Pikčers predstavlja "Zlatokosu i razbojnika", jednu od najsmešnijih priča svih vremena od koje se diže kosa na glavi!

Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem - super policajcem (po imenu Maksimus), preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom (Paskalom) i bandom grubijana iz krčme.
Kada se najtraženiji i najšarmantniji razbojnik u kraljevstvu, Flin Rajder (ZAKARI LEVI) sakrije u misterioznu kulu, Zlatokosa (MENDI MUR), lepa i naprasita tinejdžerka, zatočenica u kuli sa 20 metara dugom magičnom zlatnom kosom, uzeće ga za taoca! Čudna devojka koja je zarobila Flina u stvari traži način da i sama pobegne iz kule u kojoj je zarobljena godinama, te će sklopiti savez sa zgodnim lopovom. Ovaj neuobičajeni dvojac krenuće u avanturu nabijenu akcijom, upotpunjenu konjem - super policajcem (po imenu Maksimus), preterano zaštitnički nastrojenim kameleonom (Paskalom) i bandom grubijana iz krčme.

Film "Zlatokosa i razbojnik" je prepun urnebesno smešnih likova, ali takođe ima i izvrsnu akciju i veoma emotivnu priču," kaže Džon Laseter, glavni kreativni direktor studija za animaciju "Volt Dizni" i "Piksar". "Želeli smo da stvorimo jedinstven svet i priču koja će evocirati bogata i dramska osećanja koja vezujemo za klasične Diznijeve filmove, ali da takođe bude nova i duhovita što će pružiti publici mogućnost da vide nešto što ranije nisu videli u kompjuterskoj animaciji." 
 
 

REPERTOAR

MULTIMEDIA

Ovaj objekat ne sadrzi multimediju
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zlatkosa i razbojnik

Volt Dizni Pikčers predstavlja "Zlatokosu i razbojnika", jednu od najsmešnijih priča svih vremena od koje se diže kosa na...

Vini Pu

Posle 35 godina Vini Pu je ponovo u glavnoj ulozi!...

Iz Diznija "Frozen"

Dizni najavljuje animaciju i epsku priču prepunu avanture i komedije...