Početna » Specijal » Sport DANA »

Tube slavi titulu World’s Finest Clubs

 
Detalji

Mesto dešavanja: Klub The Tube, Beograd
Vreme dešavanja: 24. i 25.12.2010

 
 

Poslednjeg vikenda u ovoj godini, pred veliko novogodišnje slavlje, beogradski klub TUBE slavi treći rođendan, ali i titulu najboljeg kluba koju je dobio od strane renomiranog svetskog udruženja World’s Finest Clubs!

Povodom trećeg rođendana i nagrade World’s Finest Club, koju je klub osvojio, oba dana je ulaz slobodan.
Dve velike žurke očekuju beogradske klabere i prijatelje kluba. U petak 24. decembra u večeri pod nazivom Cadenza Showcase u klubu nastupati DJevi, predstavnici Cadenza etikete, Michel Cleis i Mendo uz domaću podršku Dejana Milićevića, a potom u subotu 25. decembra ekipa DJeva koju predvode Oysha, Goran Starčević, Anna D, Aćim, Peppe i Niko na perkusijama. Povodom trećeg rođendana i nagrade World’s Finest Club, koju je klub osvojio, oba dana je ulaz slobodan.

Klub Tube priprema i novogodišnju čaroliju pod sloganom “Samo Komercijala” gde će poslednje večeri u 2010. godini muziku puštati Peppe & Oysha uz pratnju Niko na perkusijama. Prve minute Nove Godine klaberi će dočekati uz najveće najveće house klasike sa po kojim hitom iz 80ih ali i uz pop himne novog veka idealno upakovane za disko podijum. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Kad su cvetale tikve
Roman Dragoslava Mihajlovića, „Kad su cvetale tikve“ prvi put je objavljen 1968. godine i izazvao je u to vreme značajnu reakciju socijalističkog režima....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Otvaranje kluba Public Affair

Sjajna zimska sezona započeta je u klubu "Public Affair" svečanim otvaranjem u petak 1. oktobra 2010 godine....

Pena party u Braun Gardenu

Uživajte u galeriji fotografija!...