Početna » Specijal » Sport DANA »

Soulfly u Beogradu

 
Soulfly u Beogradu
ARHIVA
Sport DANA | dodato 28.06.2010.
Detalji

Mesto održavanja: SKC, Beograd
Vreme održavanja: 29. jun 2010. godine
Cena karata: 500, 600 i 900 dinara

 
 

Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu, 29.juna u bašti SKC-a! Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turneje nastupa i kod nas.

Na albumu ,,Prophecy” imali su saradnju sa našim muzičarima. Na pesmi „Moses“, sarađivali su sa grupom „Eyesburn“, koja je ubacila i malo reggae uticaja u muziku grupe Soulfly.
“Soulfly” je nastao 1997.godine, nakon što je Max Cavalera napustio grupu “Sepultura”. ,,Omen” je njihov sedmi studijski album koji je izašao 25. maja ove godine. Postali su veoma popularni širom sveta prvenstveno zbog upliva tribal muzike, hard core muzike i thrash/death metala u stilu ranijih radova Sepulture. Na albumu ,,Prophecy” imali su saradnju sa našim muzičarima. Na pesmi „Moses“, sarađivali su sa grupom „Eyesburn“, koja je ubacila i malo reggae uticaja u muziku grupe Soulfly. Za ostale pesme sa ovog albuma, Max je snimao delove sa našim poznatim trubačima. Takođe, na sledećem albumu „Dark Ages“, Max je sarađivao sa našim muzičarima, tako da je ponovo posetio našu zemlju na duži period.

I pored toga što smo “Soulfly” već slušali u Beogradu, ovaj koncert će ipak biti poseban! Bend je izašao u susret svim fanovima sa ovih prostora, i cene karata su samo 600 dinara. Prvih 200 karata po ceni od 500 dinara su rasprodate za jedan dan! Očekuje se prepuna bašta SKC-a.
U slucaju kiše, kao i za Skunk Anansie, koncert ostaje na otvorenom, jer organizator ne može da premesti koncert.

Bilo je sumnji po pitanju kvaliteta zvuka i uopšte samog nastupa zbog niske cene karata, međutim “Soulfly će nastupati na velikoj bini, imaće odličan razglas i rasvetu i nastupiće u orginalnoj postavi sa full set listom (oko 90.min). Niska cena karte je samo dogovor menadžmenta i organizatora. Menadžment grupe “Soufly” upoznat je sa situacijom u našoj zemlji, da ovog leta ima mnogo koncerata i da je bilo malo vremena za promociju. To su razlozi zbog kojih su izašli u susret. Niko neće ostati uskraćen, “Soulfly” i Max Cavalera dolaze u Beograd sa zadovoljstvom, jer su im koncerti u našoj zemlji uvek među najboljima. Ovog puta će biti još bolje jer su skoro sve karte rasprodate tvrde organizatori.

Soulfly je takođe dostavio rider listu, u kojoj je najinteresantnije to da je Max Cavalera tražio da mu se pre koncerta dostavi nacionalni dres naše zemlje, jer “Srbiju smatra svojom drugom zemljom (pored Brazila)”. Pored toga, kao i svi bendovi, žele da probaju nacionalnu kuhinju, domaće / kvalitetno vino i pivo, a tražili su i dosta povrća i voća, mleko, crni čaj, energetska pića itd.

Karte za koncert mogu da se kupe još u ponedeljak po ceni od 600 dinara, na dan koncerta će biti 900 dinara.

Karte su u prodaji na Blagajni SKC-a, Doma Omladine, u Felix shop-u (TC Sremska) i na svim prodajnim mestima Eventima.
Podsećanja radi, ulaz je u 19h a predgrupe su: Amon Din, Tibia i Discord.

Mole se svi fanovi da dođu na vreme jer koncert mora da se završi do 00:00h.
Pogledaj i:

Max Cavalera

,

Soulfly

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Judas Priest & Cavalera Conspiracy

Prvi put u Srbiju nastupa jedan od najvećih heavy metal bendova svih vremena "JUDAS PRIEST", a kao predgrupa nastupiće Cava...

Soulfly u Beogradu

Max Cavalera i Soulfly ponovo u Beogradu, 29.juna u bašti SKC-a! Bend promoviše novi album ,,Omen” i u okviru letnje turn...

Soulfly

Maks Kavalera sa svojim bendom "Soulfly" promoviše novi album "Omen", pa u okviru velike turneje dolazi u Srbiju....