Početna » Specijal » Sport DANA »

Cherry Music Party

 
Cherry Music Party
ARHIVA
Sport DANA | dodato 14.06.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Belexpocentar
Vreme održavanja: 18. jun 2010. god. u 21h

 
 

Cherry Music Party je potpuno nov muzički događaj koji se svojom originalnošću izdvaja od svega do sada viđenog. Polazeći od ideje da samo pravi spoj različitosti donosi novi kvalitet, ovaj događaj objedinjuje naizgled nespojivo.

Party otvara DJ Sasha Dee nastupom u prepoznatljivom house stilu nakon čega pred zagrejanu publiku na scenu stupaju Zvezde Granda.
Urbana populacija prvi put je u prilici da u jednoj noći do ranih jutarnjih sati na istom mestu uživa u najkvalitetnijem house zvuku i nastupu mladih izvođača narodno-popularne muzike. Party otvara DJ Sasha Dee nastupom u prepoznatljivom house stilu nakon čega pred zagrejanu publiku na scenu stupaju Zvezde Granda. Smenjuju se koncerti Slavice Ćukteraš, Saše Kapora i Rade Manojlović koji izvode poznate hitove i premijerne remix-e specijalno snimljene za ovu priliku. Nastupi se vezuju DJ mix-om stranih najpopularnijih dance i house hitova.

Drugi deo programa počinje oko ponoći i baziran je na DJ nastupima najpoznatijih imena komercijalne elektronske muzike:

DJ Kizami
DJ Shpanac
DJ Bane Paunović
DJ Sasha Dee

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Izašao sam jer moj drug Savo nije došao

Saša Ćurčić Đani, nekadašnja fudbalska zvezda, napustio je „Farmu” u utorak, po velikom pljusku, obučen samo u roz...

Živeo Život Tola Manojlović

Dirljiva priča o životu Tole Manojlovića, kamenoresca, kovača i zemljoradnika iz Nemenikuća......

Trudna Tanja Savić?

Domaća štampa piše da je jedna od najpopularnijih mladih "Zvezda Granda" u drugom stanju....