Početna » Specijal » Ostalo »

Ready 4 adidas RHYTHM

 
Ready 4 adidas RHYTHM
ARHIVA
Ostalo | dodato 03.04.2010.
Detalji

Mesto održavanja: BELEXPO centar, Beograd
Vreme održavanja: 6. april 2010. god.

 
 

Adidas priređuje modnu reviju 6. aprila u BELEXPO centru u Beogradu. Biće predstavljena najnovija modna adidas style kolekcija, za proleće/leto 2010.

U BELEXPO centru u Beogradu održaće se adidas party na kome nastupaju GRAMOPHONEDZIE i DJ POOKIE!
Svoj urbani ritam adidas će nastaviti i neposredno posle revije. Na istom mestu održaće se adidas party na kome nastupaju GRAMOPHONEDZIE i DJ POOKIE!

Revija pod nazivom Ready 4 adidas RHYTHM inspirisana je duhom Južne Afrike, grafitima, individualnošću i energijom velikih gradova. Kolekcija obuhvata različite stilove pod uticajem surferske kulture i clubbing-a, street urbane kulture, pop-kulture 80-ih, asimetrije u krojevima. Kolekcija je puna drečavih boja, ali i crno-belih kombinacija. Stil upotpunjuje i kolekcija Missy Eliot koja već dugo prati koncept adidasa.

Modele
će nositi i sportski novinari koji će izveštavati sa Svetskog prvenstva u fudbalu koje se ove godine održava u Južnoj Africi.

Ulaznice za ceo event moći će da dobiju i svi poštovaoci ovog brenda koji do 5. aprila kupuju u adidas prodavnicama u Beogradu (u Knez Mihailovoj ulici i u tržnim centrima Ušće i Delta City), a kojima račun iznosi minimum 8 000 dinara.

Adidas style nastao je na osnovu sportskog nasleđa, a živi kroz savremeni životni stil. adidas style jedinstven je po tome što slavi originalnost sjedinjujući raznovrsne pop kulture iz najrazličitijih delova sveta.




 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dani mode na Novom Beogradu

Ovog meseca predstavićemo jednu fascinantnu novobeogradsku porodicu, potpuno umetnički orjentisanu - porodica Dragović....

Modni festival – Katapult

Januar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da više ugađate sebi, modni festival “Katapult...

Splav River - Đuska u mehurićima!

U nedelju uveče, 26. juna 2011., na prestoničkom splavu River održana je prva promotivna žurka trećeg po redu Amstel Be...