Početna » Kuda? » U hotel »

Vila Etna - Rudnik

 
Vila Etna - Rudnik
U hotel | dodato 01.04.2014.
Detalji

Info i rezervacije:
+381 32 5749 254
+381 62 180 16 17
http://www.vilaetna.rs/
-Noćenje sa doruckom 1200 din.
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

 
Villa ETNAVilla ETNAVilla ETNAVilla ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAslika 2013
 

Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

U wellness centru Vile Etna, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.
Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

Dragi gosti Vila"Etna Vam nudi dve vrste ROMANTIČNOG PAKETA po ekstra povoljnim cenama.

ROMANTIČNI PAKET 1:
Prijem gostiju od 12h,ručak,večera ,noćenje i doručak (pun pansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta.I sve to za 2300.00 dinara po osobi.

ROMANTICNI PAKET 2:
Prijem gostiju od 12h,večera, noćenje i doručak (polupansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta. I sve to za 2100.00 dinara po osobi.

Oba paketa važe svake nedelje od ponedeljka do petka.


Pored prostranog restorana, koga krasi moderan enterijer -“kamin” sala, ovaj kompleks poseduje i luksuzno opremljene sobe, wellness, veliku hidromasažnu (đakuzi) kadu, zatvoren bazen(sa turbo-jet uređajem) i otvoreni bazen.

Restoran pored tradicionalnih jela (jagnjetina i teletina ispod sača) i roštilja, nudi italijansku kuhinju (paste, pizza iz peći na drva, grilovana piletina sa različitim prelivima, biftek...)

Podno grejanje, francuski ležaj, LCD TV, mini bar, kao i “room servis” čine da se svaki gost oseća ugodno u svakoj sobi.

Wellness Vile Etna je jedinstvena oaza stvorena za revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U ovom wellness centru, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.

Vila poseduje veliku letnju baštu koju krasi malo jezero sa slapom, kao i posebno odvojeno (intimno) dvorište u kome se nalazi bazen i ležaljke za sunčanje.

Bežični internet (Wi-Fi) je dostupan u okviru celog kompleksa, a gostima su takođe na raspolaganju: fax, štampač, skener i fotokopir aparat.


Jedna od najbitnijih stvari su promotivne cene

-Noćenje sa doruckom 1200 din. (u jednokrevetnoj sobi)
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

http://www.vilaetna.rs/

U cenu polu ili punog pansiona je uračunato korišćenje otvorenog (leti) ili zatvorenog (zimi) bazena, dok se usluge Wellness-a doplaćuju po simboličnoj ceni od 700 din. po osobi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Vila Etna - Rudnik
Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prive

Cafe restoran Prive se nalazi na Vračaru, u jednoj od najpopularnijih ulica u Beogradu. "Prive" na francuskom znači privatn...

Iguana

Restoran Iguana postoji od 2005. godine, a na sadašnjoj lokaciji od jeseni 2009. Koncipiran je kao fuzija egzotične interna...

Zen

Po prvi put u Srbiji Bonsai Udruženje Beograd, Zen Majstor i Small Tree prodavnica čajeva organizuju Zen izložbu na kojoj ...