Početna » Kuda? » U hotel »

Vila Etna - Rudnik

 
Vila Etna - Rudnik
U hotel | dodato 01.04.2014.
Detalji

Info i rezervacije:
+381 32 5749 254
+381 62 180 16 17
http://www.vilaetna.rs/
-Noćenje sa doruckom 1200 din.
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

 
Villa ETNAVilla ETNAVilla ETNAVilla ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAslika 2013
 

Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

U wellness centru Vile Etna, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.
Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

Dragi gosti Vila"Etna Vam nudi dve vrste ROMANTIČNOG PAKETA po ekstra povoljnim cenama.

ROMANTIČNI PAKET 1:
Prijem gostiju od 12h,ručak,večera ,noćenje i doručak (pun pansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta.I sve to za 2300.00 dinara po osobi.

ROMANTICNI PAKET 2:
Prijem gostiju od 12h,večera, noćenje i doručak (polupansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta. I sve to za 2100.00 dinara po osobi.

Oba paketa važe svake nedelje od ponedeljka do petka.


Pored prostranog restorana, koga krasi moderan enterijer -“kamin” sala, ovaj kompleks poseduje i luksuzno opremljene sobe, wellness, veliku hidromasažnu (đakuzi) kadu, zatvoren bazen(sa turbo-jet uređajem) i otvoreni bazen.

Restoran pored tradicionalnih jela (jagnjetina i teletina ispod sača) i roštilja, nudi italijansku kuhinju (paste, pizza iz peći na drva, grilovana piletina sa različitim prelivima, biftek...)

Podno grejanje, francuski ležaj, LCD TV, mini bar, kao i “room servis” čine da se svaki gost oseća ugodno u svakoj sobi.

Wellness Vile Etna je jedinstvena oaza stvorena za revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U ovom wellness centru, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.

Vila poseduje veliku letnju baštu koju krasi malo jezero sa slapom, kao i posebno odvojeno (intimno) dvorište u kome se nalazi bazen i ležaljke za sunčanje.

Bežični internet (Wi-Fi) je dostupan u okviru celog kompleksa, a gostima su takođe na raspolaganju: fax, štampač, skener i fotokopir aparat.


Jedna od najbitnijih stvari su promotivne cene

-Noćenje sa doruckom 1200 din. (u jednokrevetnoj sobi)
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

http://www.vilaetna.rs/

U cenu polu ili punog pansiona je uračunato korišćenje otvorenog (leti) ili zatvorenog (zimi) bazena, dok se usluge Wellness-a doplaćuju po simboličnoj ceni od 700 din. po osobi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Vila Etna - Rudnik
Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”....
 

NAGRADNA IGRA

Ulaznice za VIP VILU poklanja Vam web portal KudaZaVikend.com i Radio KOŠAVA.fm...

SRODNE TEME

Poncho

Duo grill Poncho postoji od sredine 2005. godine na Banovom Brdu. Naziv potiče od tradicionalnog meksičkog ogrtača koji se...

Greenich

Kao što je odveć poznato, ulica Vase Stajića je u blizini centra grada, ali ipak daleko od buke i nesnosne gužve....

IV Susreti organizatora manifestacija

Pod sloganom „Kreirajmo budućnost manifestacija u Srbiji - zajedno“, održani su IV SUSRETI ORGANIZATORA MANIFESTACIJA 2...