Početna » Kuda? » U hotel »

Vila Etna - Rudnik

 
Vila Etna - Rudnik
U hotel | dodato 01.04.2014.
Detalji

Info i rezervacije:
+381 32 5749 254
+381 62 180 16 17
http://www.vilaetna.rs/
-Noćenje sa doruckom 1200 din.
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

 
Villa ETNAVilla ETNAVilla ETNAVilla ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAVila ETNAslika 2013
 

Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

U wellness centru Vile Etna, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.
Na manje od 100 km južno od Beograda, na obroncima planine Rudnik, u varošici Ugrinovci, nalazi se novoizgradjeni turistički kompleks Vila “ETNA”.

Dragi gosti Vila"Etna Vam nudi dve vrste ROMANTIČNOG PAKETA po ekstra povoljnim cenama.

ROMANTIČNI PAKET 1:
Prijem gostiju od 12h,ručak,večera ,noćenje i doručak (pun pansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta.I sve to za 2300.00 dinara po osobi.

ROMANTICNI PAKET 2:
Prijem gostiju od 12h,večera, noćenje i doručak (polupansion),zakup Wellnes centra na dva sata,korišćenje zatvorenog bazena,kao i zakup đakuzi kade na 45 minuta. I sve to za 2100.00 dinara po osobi.

Oba paketa važe svake nedelje od ponedeljka do petka.


Pored prostranog restorana, koga krasi moderan enterijer -“kamin” sala, ovaj kompleks poseduje i luksuzno opremljene sobe, wellness, veliku hidromasažnu (đakuzi) kadu, zatvoren bazen(sa turbo-jet uređajem) i otvoreni bazen.

Restoran pored tradicionalnih jela (jagnjetina i teletina ispod sača) i roštilja, nudi italijansku kuhinju (paste, pizza iz peći na drva, grilovana piletina sa različitim prelivima, biftek...)

Podno grejanje, francuski ležaj, LCD TV, mini bar, kao i “room servis” čine da se svaki gost oseća ugodno u svakoj sobi.

Wellness Vile Etna je jedinstvena oaza stvorena za revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U ovom wellness centru, koji u svom sastavu ima dve saune, slanu sobu, parno kupatilo, relax masažu i đakuzi kadu, moći ćete da odaberete neke od tretmana koji se danas koriste u vrhunskim wellness centrima.

Vila poseduje veliku letnju baštu koju krasi malo jezero sa slapom, kao i posebno odvojeno (intimno) dvorište u kome se nalazi bazen i ležaljke za sunčanje.

Bežični internet (Wi-Fi) je dostupan u okviru celog kompleksa, a gostima su takođe na raspolaganju: fax, štampač, skener i fotokopir aparat.


Jedna od najbitnijih stvari su promotivne cene

-Noćenje sa doruckom 1200 din. (u jednokrevetnoj sobi)
-Polupansion 1700 din.
-Pun pansion 1850 din.

http://www.vilaetna.rs/

U cenu polu ili punog pansiona je uračunato korišćenje otvorenog (leti) ili zatvorenog (zimi) bazena, dok se usluge Wellness-a doplaćuju po simboličnoj ceni od 700 din. po osobi. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel ADAM ROCKS S
Mali sportski krosover, 110 kW/150 ks, od 0 to 100 km/h za 8,5 sekundi, maksimalna brzina 210 km/h......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Prženje mesa na gasu štetnije

Prženje mesa na margarinu na šporetu na gas je štetnije po zdravlje nego na električnoj ploči, rezultat je istraživanja...

El Hispano

Restoran El Hispano se nalazi u samom centru Beograda, na drugom spratu stambeno -poslovne zgrade. Na meniju su autentična ...

Moravski konaci - etno selo

U lepom zelenom ambijentu, na jezeru, nalaze se komforne etno kuće i restoran sa bogatom ponudom domaće hrane....