Početna » Specijal » Vesti DANA »

Rashladite se uz vruće "Filmsko leto"

 
Detalji

Manifestacija „Rashladite se uz vruće FILMSKO LETO u Art bioskopu Museumu“ počela je u ponedeljak, 15.jula 2013. godine u 20 časovai trajaće do utorka, 15. otobra 2013. godine

 
 

U klimatizovanoj dvorani sa dobrom projekcijom i Dolby tonom, u periodu od 15.jula do 15. oktobra, svako veče...

Svake sedmice na repertoaru će se naći dva nova evropska naslova.
Manifestacija „Rashladite se uz vruće FILMSKO LETO u Art bioskopu Museumu“ počela je u ponedeljak, 15.jula 2013. godine u 20 časova.

U klimatizovanoj dvorani sa dobrom projekcijom i Dolby tonom, u periodu od 15.jula do 15. oktobra, svako veče od 20,00 sati biće priredjivane projekcije evropskog filma.

Svake sedmice na repertoaru će se naći dva nova evropska naslova.

Ponedeljak, sreda, petak i nedelja rezervisani su za komedije i evropski žanrovski film, dok su projekcije utorkom, četvrtkom i subotom posvećene autorskom filmu, nagradjivanim filmovima i onima sa posebnom društvenom tematikom.

Organizatori su Centar za multimedijalnu umetnost i komunikaciju TANGRAM, Alpe Adria Culture Network i Etnografski muzej u Beogradu.

Prodaja ulaznica na blagaji Ticket Line (ugao Gavrila Principa i Kraljevića Marka) kao i blagajni Art bioskopa Museuma (1 sat pre projekcije).
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Teatroteka

Restoran Teatroteka se nalazi u sklopu muzeja primenjene umetnosti, pa otuda i naziv koji je ostao nepromenjen....

Sa Kanicom po Srbiji

Svečano otvaranje izložbe, kojim započinje realizacija manifestaije Dani Feliksa Kanica biće upriličeno, 5. novembra u 1...